Napustili stadion i slavili van njega

PSG uzeo titulu, navijači nezadovoljni

"Ne razumijem naše navijače. Nogomet je igra u kojoj se pobjeđuje i gubi, a mi uvijek idemo na pobjedu. Oni su razočarani zbog ispadanja od Reala, ali moramo se jednom okrenuti dalje" rekao je Marco Verratti.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2022. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija "kuha" već određeno vrijeme. Od trenutka kada je Real eliminirao PSG u Ligi prvaka. Navijači protestiraju, nezadovoljni su, naslovi prvaka Francuske, eventualno neki domaći Kup, to ih više ne interesira. Kako to izgleda kada najvatreniji kako se to kod nas obično kaže, okrenu leđa moglo se vidjeti na utakmici protiv Lensa, na kojoj se proslavljao naslov prvaka.

Collectif Ultrasi izašli su s Parka prinčeva negdje između 70. i 75. minute utakmice, potvrdivši svoje najave kako neće sa igračima biti na novoj proslavi prvaka. Izgledalo je malo čudno nakon utakmice koja je završila remijem (1:1) promatrati kadrove slavlja igrača.

Video: Kako je sve izgledalo na stadionu 

Na tribinama Parka prinčeva čula se samo pjesma stotinjak navijača Lensa, a iako je većina kapaciteta stadiona ostala puna, nije se čula galama Ultrasa koji su se preselili u krug stadiona, ali izvan njegova prostora. Pjesme, rakete i ostala pirotehnička dostignuća ispaljivani su s parkirališta.

"Ne razumijem naše navijače. Nogomet je igra u kojoj se pobjeđuje i gubi, a mi uvijek idemo na pobjedu. Oni su razočarani zbog ispadanja od Reala, ali moramo se jednom okrenuti dalje" rekao je Marco Verratti nakon utakmice, a njegov suigrač Marquinhos će pak dodati:

"Pa ovo je ipak naša titula! Gdje su sada navijači? Nema ih. Ova je atmosfera sramotna. Nogomet je strast, kako naša, tako i njihova, trebamo zajedno uživati.

Collectif Ultrasi su ipak najavili da će se titula na stadionu slaviti nakon posljednjeg kola kada na Park prinčeva dolazi Metz.

Kopirati
Drag cursor here to close