Bez problema za skupi PSG

PSG pobjedu daleko od titule

Nekadašnji velikani francuskog nogometa Bordeaux i St. Etienne se i dalje grčevito bore za opstanak. Njihov međusobni susret je završio bez pobjednika 2:2.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2022. u 00:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je jednu pobjedu udaljen od novog naslova prvaka. Pochettino je napravio sedam izmjena u odnosu na momčad koja je pobijedila Olympique, dok je Angers prijetio u ranoj fazi utakmice. Međutim, onda su Parižani ubacili u brzinu više. Na kraju je PSG slavio rutinski golovima Mbappea, Sergija Ramosa i Marquinhosa.

Najbolji mladi napadač svijeta, Mbappe je zabio svoj 22 gol u sezoni. Mohamed-Ali Cho je u finišu prvog poluvremena ima svoju priliku, ali je pogodio vanjski dio stative. Međutim, ako nije pogodio Cho, jeste Sergio Ramos nakon centaršuta Angela Di Marije u drugoj minuti sudijske nadoknade. Konačan rezultat je postavio Marquinhos u 77.minuti, opet je asistent bio Di Marija.

Nogometaši Marseillea pobijedili su 3:2 Nantes na domaćem terenu. Dva gola iz jedanaesterca zabio je Payet za Marseille, ali onaj ključni za pobjedu je dao Marokanac Harit petnaest minuta prije kraja. Na drugoj strani su za Nantes pogađali Girotto i Coco.

Rennes je izgubio drugu ligašku utakmicu u nizu. Ovaj put je pao kod Strasboruga (1:2) te su se ove dvije momčadi bodovno izjednačile. Diallo u 4. i Ajorque u 77. minuti su bili strijelci za Strasbourg, a Terrier za goste.

Blizu gornjeg doma ljestvice je i Lens koji je s 2:0 bio bolji od Montpelliera golovima Davida Coste i Ganaga.

Ranije tijekom srijede nogometaši Reimsa svladali su na domaćem terenu Lille 2:1. Utakmica je odlučena u sudačkoj nadoknadi, u 92. minuti, kada je gol za 2-1 postigao Abdelhamid. Prije toga je Munetsi u 32. doveo Reims u vodstvo, dok je Portugalac Renato Sanches izjednačio u 57. minuti.

Monaco je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, bio bolji od Nice. Golovim je pogodio za konačnih 1:0. Nekadašnji velikani francuskog nogometa Bordeaux i St. Etienne se i dalje grčevito bore za opstanak. Njihov međusobni susret je završio bez pobjednika 2:2. Bordeaux je vodio 2:0 golovima Mare i Onane, međutim
Bouanga je prvo prepolovio zaostatak svoje momčad, dok se za remi pobrinuo Nordin.St. Etienne ima 31 bod, Bordeaux četiri manje, pa će se jedni i drugi grčevito boriti za opstanak.

Kopirati
Drag cursor here to close