I dalje je pod velikim pritiskom

Pochettino: Nemam joystick u rukama, nije PlayStation

"Mi ovdje ne igramo PlayStation, ovo je profesionalni nogomet. Radi se cijeli tjedan, trenira i priprema utakmica. Mnogi misle da je trenirati PSG kao da igraš PlayStation ili Football Manager", tvrdi Pochettino.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2022. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedom nad Marseilleom 2:1 u 32. kolu PSG je došao na korak do osvajanja naslova prvaka Francuske. Međutim, novci koji su uloženi u ovu momčad, nisu da bi ona dominirala u Francuskoj. To se naravno podrazumjevalo, međutim, nema rezultata na europskoj sceni. Jeste PSG igrao finale Lige prvaka 2020. godine, ali za uložene novce je to ipak premalo.

Uostalom, posljednji trofej koji je PSG uzeo u Europi, bio je onaj 1996. godine u Kupu kupova. Zato i ne čudi što je svaki trener pod određenim pritiskom. Sada je to Mauricio Pochettino.PSG ima 15 bodova više od drugoplasiranog Marseillea. No, u PSG-u je loša atmosfera nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka od Real Madrida, a glavni krivac po mnogima je upravo on. Nakon utakmice s Marseilleom branio se od kritika.

“Nemam joystick u rukama da vodim momčad kao da je ovo PlayStation ili Football Manager. Mi ovdje ne igramo PlayStation, ovo je profesionalni nogomet. Radi se cijeli tjedan, trenira i priprema utakmica. Mnogi misle da je trenirati PSG kao da igraš PlayStation ili Football Manager. Nije to baš tako jednostavno. To nije realnost. U realnosti moraš puno raditi i truditi se da nešto ostvariš, a ne da ti dođe preko noći”, rekao je Pochettino.

Kopirati
Drag cursor here to close