Golman strijelac

Provedel: Važniji je bod nego moj gol

"Ovo je nevjerojatna emocija, nisam navikao zabijati golove. Kad sam vidio da je korner, krenuo sam naprijed, dao sam sve od sebe. Najvažnija stvar je bod, a ne moj gol," dodao je Provedel.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od junaka početka Lige prvaka je svakako golman Lazia Ivan Provedel. Nevjerojatnim raspletom Lazio je golom u petoj minuti sudačke nadoknade izborio remi protiv Atletico Madrida u susretu E skupine nogometne Lige prvaka. Gosti su poveli u 29. minuti golom Pabla Barriosa, a izjednačio je golman Ivan Provedel u petoj minuti nadoknade.

Danilo Cataldi je izveo korner, no gostujuća obrana je izbila loptu koja je ponovo došla do Cataldija. Talijanski veznjak je dodao do Luisa Alberta, a ovaj ponovo ubacio pred suparnički gol gdje je na loptu "doletio" Provedel i glavom zakucao za 1:1 i "ludilo" na Olimpicu.

"Ovo je nevjerojatna emocija, nisam navikao zabijati golove. Kad sam vidio da je korner, krenuo sam naprijed, dao sam sve od sebe. Najvažnija stvar je bod, a ne moj gol," dodao je Provedel, koji je četvrti golman koji je zabio u Ligi prvaka, ali tek drugi strijelac iz igre.

Međutim, to nije ništa novo za Provedela koji je u veljači 2020. pogodio u dresu Juve Stabije za 2:2 protiv Ascolija u susretu Serie B. Prije 29-godišnjeg Provedela U Ligi prvaka gol za svoju ekipu je postizali
Sinan Bolat (Standard Liege), Nigerijac Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv), dok Nijemac Hans Jorg Butt na svom kontu ima tri gola, ali sva tri je pogađao s bijele točke.

Kopirati
Drag cursor here to close