Sve na utakmici Feyenoord - Celtic

Peljto pokazao dva crvena, dosudio penal, VAR poništio dva gola

Pored dva gola koja su priznata, dva su poništena, dosuđen je jedan jedanaesterac, te su pokazana dva crvena kartona. VAR soba je reagirala tri puta.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2023. u 23:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Feyenoord je na svom terenu savladao Celtic 2:0, što je donekle bilo očekivano, ali je sama utakmica na kultnom De Kuipu bila pomalo nevjerojatna. Pored dva gola koja su priznata, dva su poništena, dosuđen je jedan jedanaesterac, te su pokazana dva crvena kartona. VAR soba je reagirala tri puta. Idemo redom.

Prvo je u 63. minuti dosuđen jedanaesterac za Feyenoord nakon što je Gustaf Lagerbielke rukama zaustavio Igora Paixaoa u kaznenom prostoru. Irfan Peljto je odmah pokazao na bijelu točku, drugi žuti karton Šveđaninu.

Prije izvođenja jedanaesterca, reagirao ja VAR, ali se pokazalo kako je Peljto ispravno postupio. Paixao je šutirao, Hart zaustavio njegov pokušaj. Nedugo zatim nova uzbuđenja na stadionu.

Odin Holm je žestoko startao na jednog igrača Feyenoord, pa je nakon svega desetak minuta provedenih na terenu morao van. Peljto je pokazao još jedan crveni. S dva igrača više Lutsharel Geertruida postiže gol za 2:0, ali je gol poništen zbog offsidea nakon reakcije VAR-a. U 86. minuti teren zbog ozljede napušta Ivanušec, prije nego će strijelcu drugog gola Jahanbakhshu biti poništen gol, ovaj put je VAR potvrdio ispravnu odluku Davora Belje.

Uz Belju i Peljtu tu su već uobičajeno bili Senad Ibrišimbegović i kao četvrti sudac Miloš Gigović.

Video: Feyenoord - Celtic 2:0 

"Mislim da smo sat vremena igrali dosta dobro protiv ekipe koja stalno napada, puno zabija. Što se tiče kartona, Lagerbielke je reagirao poprilično neiskusno, trebao je pustiti lopti do golmana Harta. Odin je fantastičan mladi igrač, naučit će iz ovoga jako puno, takvi startovi su nedozvoljeni u Europi", istakao je nakon utakmice Celticov menadžer Brendan Rodgers.

Kopirati
Drag cursor here to close