Zadovoljan igračima

Prosinečki: Igrači se maksimalno zalažu

Izbornik Robert Prosinečki zadovoljan je zalaganjem igrača na treningu.
Sport / Nogomet | 28. 01. 2018. u 08:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni reprezentativci Bosne i Hercegovine se u Los Angelesu spremaju za prijateljski susret sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Izbornik Robert Prosinečki zadovoljan je zalaganjem igrača na treningu.

''Igrači se maksimalno zalažu, daju sve od sebe da odgovore na taktičke zahtjeve koje smo im postavili. Dobra atmosfera vlada u ekipi, a posebnu notu radu daje Haris Medunjanin. Dolaskom Ibrahima Šehića ekipa je kompletirana, a danas nas očekuje i službeni trening na glavnom terenu Stubhub centra'', kazao je Prosinečki, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Ističe da će svi igrači imati priliku da se pokažu.

''Želim da momci osjete pravu snagu jedne jake međunarodne utakmice, gdje će svi dobiti šansu za nastup protiv kvalitetnog protivnika. Ovo  je dobra prilika da oni pokažu šta znaju, a sebi pomognu u daljem  profiliranju igračke osobnosti. Rezultat ne mora uvijek biti mjerilo, važno je da svaki od njih pruži lični maksimum u datom trenutku. Naravno, nastojat ćemo da u ovim mečevima dođemo i do pozitivnog ishoda'', dodao je.

Susret između SAD-a i BiH igra se u Los Angelesu u noći s nedjelje na ponedjeljak u 4.30 po srednjoeuropskom vremenu. Nakon ove utakmice reprezentacija odlazi u San Antonio gdje će na sjevernoameričkoj turneji igrati svoju drugu utakmicu protiv Meksika, 31. siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close