Prosinečki: Prihvatila me raja, to je najbitnije

Prosinečki je rekao da tim BiH ima velike igrače, poput Džeke, Pjanića, Kolašinca - ali i još nekolicinu kvalitetnih, kao i igrača koji su odlični i u U21 reprezentaciji
Sport / Nogomet | 14. 01. 2018. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Prihvatio sam funkciju jer stvarno mislim da Bosna i Hercegovina ima odličnu reprezentaciju. To je baš veliki izazov za mene", izjavio je Robert Prosinečki, novi izbornik nogometne reprezentacije BiH.

On je u intervjuu za Novi list kazao da tim BiH želi odvesti na veliko takmičenje.

"Nije to zato što tako moraš reći kada preuzimaš novi posao, nego zato što zaista tako mislim", kazao je popularni "Žuti".

Potvrdio je da će određeno vrijeme živjeti na relaciji Zagreb - Sarajevo, zbog obitelji. Novac mu nije bio motiv, ponovio je, kazavši da je negdje drugo "mogao uzeti puno veći novac".

"Ovih nekoliko dana u Sarajevu osjetio sam da je moj izbor prihvaćen jako dobro, i to mi daje još više entuzijazma. Ne želim da neka moja obećanja zvuče otrcano, ali ja ću zaista sve napraviti da Bosna i Hercegovina konačno ostvari rezultatski iskorak. Pogotovo poslije neodlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju", kazao je Prosinečki.

"Prvi dojmovi su sjajni. Prihvaća me obična raja. Izašao sam nekoliko puta na Baščaršiju, dojmovi su zaista super. A znate kako je u Sarajevu i BiH, raja je najbitnija", kazao je uz smijeh.

"Može se reći da sam na ovim prostorima prihvaćen gdje god sam igrao i radio kao trener. U Crvenoj zvezdi, ili Dinamu. Vjerojatno velikim dijelom zbog toga što me politka nikada nije zanimala, ja sam isključivo uvijek bio samo sportaš".

Prosinečki je rekao da tim BiH ima velike igrače, poput Džeke, Pjanića, Kolašinca - ali i još nekolicinu kvalitetnih, kao i igrača koji su odlični i u U21 selekciji.

A zašto je BiH igrala samo jedno veliko natjecanje, Prosinečki je odgovorio:

"Uvijek je nešto nedostajalo, neke sitnice koje katkat u nogometu puno znače. U ovom trenutku mi je teško reći što je nedostajalo, ali vjerujem da ću uspjeti to promijeniti i napraviti rezultat", kazao je Prosinečki za Novi list.

Kopirati
Drag cursor here to close