BiH večeras protiv Crne Gore

Prevljak: Došli smo samouvjereni

Došli smo ovdje samouvjereni i sa željom da napravimo dobar rezultat. Crna Gora je dobra reprezentacija koju krasi borbenost. Domaći teren će biti prednost protivnika, ali mi smo došli ovdje da uradimo najbolje što možemo ", kaže Prevljak.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2022. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Start uopće nije loše. Čak bi smo mogli reći bodovno puno bolji od igre. Dva sureta četiri boda. Vidjeli smo još jednom kako u ovom trenutku izgleda Finska, pa Rumunjska, sada na red dolazi Crna Gora. Reprezentacija koja je dosta slična BiH.

Ima dobrih, kvalitetnih igrača, bilo je ih je i u proteklom periodu, ali rezultatski nedostaje iskorak na jedno veliko takmičenje. Čak bi se moglo reći da je Crna Gora u nekom laganom padu posljednjih godinu, dvije. Za sada su dvije utakmice na 50 posto, jedna pobjeda i jedan poraz. Smail Prevljak napadač reprezentacije BiH u dobrom raspoloženju dočekuje večerašnji susret, jer je on najzaslužniji za četiri osvojena boda.

"Dao sam dva gola i sad imam samopouzdanja. Izbornik odlučuje tko će igrati, a ja sam spreman da pružim maksimum. Svi smo igrali na pobjedu da podignemo atmosferu. Uspjeli smo protiv Rumunjske i ta pobjeda nam je dobro došla. Došli smo ovdje samouvjereni i sa željom da napravimo dobar rezultat. Crna Gora je dobra reprezentacija koju krasi borbenost. Domaći teren će biti prednost protivnika, ali mi smo došli ovdje da uradimo najbolje što možemo kako bismo došli do bodova.Gledali smo video kada su igrali su Rumunjskom", rekao je u najavi utakmice Smail Prevljak.

Kopirati
Drag cursor here to close