Četvrta pobjeda pod vodstvom Peteva

Petev: Navijače ne želim komentirati

"Što se tiče navijača nisam skoncentrisan na to i ne želim uopšte da to komentiram. Mislim samo na nogomet. Ne trebamo puno slaviti jer već za tri dana imamo meč" kaže Petev
Sport / Nogomet | 08. 06. 2022. u 02:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet je bilo više spretno i sretno nego plod nekog jakog pritiska, velikog broja prilika koja su stvorene, neke igre. Jedan, dva udaraca u okvir gola i jedan gol. Međutim, kada se više razmišlja o obrani vlastitog gola, onda se u napadu teško može nešto više napraviti. Opet gomila izmjena u početnoj postavi, opet puna minutaža za neke igrače kojih dugo nije bilo tu. Od trenutka kada je Petev stigao, a prošlo je već 16 utakmica i dalje nema kostura reprezentacije, nekih standardnih 8-9 igrača. Naravno niti od Peteva nakon utakmice se nije moglo čuti ništa novo.

"Zadovoljan sam s tri boda. Zaslužili smo većim rezultatom da pobijedimo, imali smo dobrih i loših stvari, ali jučer sam rekao da su Rumuni kvalitetni i to se potvrdilo danas. Imali smo nekih centaršuteva, nismo došli do čiste šanse i opet se ponovilo kao u Finskoj ta greška u odbrani, ali na sreću ni oni to nisu iskoristili. Čestitam momcima svi su dali maksimum. Napravili smo na poluvremenu izmjene da dignemo tempo, vidjeli smo dobre stvari i bitno je da smo uspjeli zabiti taj pogodak" rekao je na presici Petev koji je komentirao izmjene na početku drugog dijela, prije svega ulazak Pjanića.

" To je bio plan. Danas je donio novu energiju, znamo njegov kvalitet i puno nam je pomogao. Mi smo tim i svi smo zaslužili ovo, pogotovo igrači, a ne samo ja"

Tijekom utakmice navijači su opet svoju pažnju usmjerili na Peteva. I dalje se traži njegova ostavka, ali od ostavke nema ni o.

"Što se tiče navijača nisam skoncentrisan na to i ne želim uopšte da to komentiram. Mislim samo na nogomet. Ne trebamo puno slaviti jer već za tri dana imamo meč. Moramo malo da odmorimo sutra i onda se već fokusiramo na Crnu Goru" naglasio je Petev kojem je ovo bila četvrta pobjeda od trenutka kada je preuzeo reprezentaciju.
Treća istim rezultatom 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close