UEFA napravila pogrešku

Poznati mogući protivnici Zrinjskog, Veleža, Tuzla Cityja u trećem pretkolu

Greška UEFA-e potencijalno je neizravno utjecala na ostale parove, no jutro nakon gafa sve je ispravljeno. Sada je poznato tko bi mogao biti potencijalni protivnik Zrinjskog, Veleža i Tuzla Cityja ukoliko uspješno prebrode prepreke u drugom pretkolu.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2022. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu navečer UEFA je objavila podgrupe za ždrijeb trećeg kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a pritom je napravila pogrešku.
Naime, UEFA je par drugog pretkola, sraz između Levskog (Bugarska) i PAOK-a (Grčka) objavila dvaput, odnosno u dvije podgrupe, treću i petu.

Greška UEFA-e potencijalno je neizravno utjecala na ostale parove, no jutro nakon gafa sve je ispravljeno. Sada je poznato tko bi mogao biti potencijalni protivnik Zrinjskog, Veleža i Tuzla Cityja ukoliko uspješno prebrode prepreke u drugom pretkolu Konferencijske lige.

Gledajuću na prvu, najbolje je prošao Zrinjski s obzirom da se u skupini potencijalnih klubova nalaze predstavnici San Marina, Kosova, Islanda, Velsa, Crne Gore, Farskih Otoka, Malte, Estonije, Gruzije i Poljske. Svakako je u ovoj skupini najzvučnije ime Poljskog Lecha iz Poznańa.

Velež će u slučaja ponavljanja prošle sezonskog rezultata imati izuzetno teške protivnike, s obzirom da su u "njegovoj" petoj skupini nositelji klubovi iz Nizozemske, Švedske, Austrije, Poljske, Izraela, Bjelorusije, Bugarske, Grčke.

Mogući protivnici Bh predstavnika:

Zrinjski:
RFS (LVA)
La Fiorita (SMR) / Ballkani (KOS)
Víkingur Reykjavík (ISL) / The New Saints FC (WAL)
Sutjeska (MNE) / KÍ (FRO)
Hibernians (MLT) / Levadia Tallinn (EST)
Lech Poznań (POL) / Dinamo Batumi (GEO)

Velež:
Twente (NED)
Molde (NOR) / Elfsborg (SWE)
Rapid Wien (AUT) / Lechia Gdańsk (POL)
Hapoel Beer-Sheva (ISR) / Dinamo Minsk (BLR)
Levski Sofia (BUL) / PAOK (GRE)

Tuzla City:
Pogoń Szczecin (POL) / Brøndby (DEN)
Dundee United (SCO)
Saint Patrick's Athletic (IRL) / Mura (SVN)
Seinäjoki (FIN) / Lillestrøm (NOR)

Kopirati
Drag cursor here to close