Yaroslavl vs Minaj

Potukli se Rusi i Ukrajinci u Turskoj na pripremama

Kao glavni razlog sukoba Ukrajinci navode sramotno ponašanje ruskih igrača, kako prema osoblju hotela, tako i prema igračima njihove momčadi.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2023. u 00:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na činjenicu da su bizu jedni drugih, da su u istim hotelima, pravo je čudo kako u ovom današnjim vremena nije ranije došlo do neke "gužve". U Antalyji na priprema se trenutačn nalaze nogometaši Shinnik Yaroslavla iz Rusije odnosno Minaj iz Ukrajine, momčadi koja je proteklog tjedna igrala protiv Veleža.

Na kraju je do incidenta, bolje rečeno tučnjave došlo u hotelu Royal Sigunas. Kao glavni razlog sukoba Ukrajinci navode sramotno ponašanje ruskih igrača, kako prema osoblju hotela, tako i prema igračima njihove momčadi. Rusi s druge strane tvrde kako su ih Ukrajinci tjerali da pjevaju njihovu himnu što je druga strana demantirala.

"Bilo je sukoba, ali samo u hotelu. Broj nastradalih na njihovoj strani potvrđuje činjenicu što se točno dogodilo" kažu Ukrajicni koji također tvrde da su se Rusi nastavili međusobno svađati nakon njihovog odlaska u sobu.

Rusi, naravno poručuju kako nisu oni ti koji su krivi za incident.

"Službeno izjavljujemo da nismo bili inicijatori. Naši igrači su djelovali kao ekipa, stali su u obranu svog suigrača koji je bio napadnut. Prema rezultatima liječničkih pregleda, on nije teže ozlijeđen. Trenutno smo na sigurnom, a otići ćemo i u drugi hotel kako bi se izbjegli novi sukobi", kažu Rusi

Kopirati
Drag cursor here to close