Prvi problemi već drugog dana

Prekinuta utakmica u Ukrajini, igrači u skloništu

Pitanje je sada kako će stvari razvijati dalje. Jasna je želja da se u ratnim uvjetima pokuša živjeti koliko je to normalno, međutim pitanje je koliko će nogometaši imati prostora za igranje nogometa.
Sport / Nogomet | 24. 08. 2022. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvog dana je izgledalo koliko toliko normalno. Međutim, utakmica u Lvivu između Rukh Vynnykya i Metalist Kharkiva igrana drugog dana je prekinuta. Uoči sam utakmice na stadionu Ukrajina igrači obje momčadi zajedno su sjedili u skloništu nakon što su se oglasile sirene za zračnu opasnost. Kada je utakmica konačno počela, to nije značilo da je opasnost prošla. Upravo suprotno.

Još jednom je sudac Shurman označio prekid susreta i igrači su se morali povući u sklonište. Pitanje je sada kako će stvari razvijati dalje. Jasna je želja da se u ratnim uvjetima pokuša živjeti koliko je to normalno, međutim pitanje je koliko će nogometaši imati prostora za igranje nogometa.

Četiri utakmice su odigrane, ostale su još četiri. Pored ove prekinute odgođen je susret između Minaia i Lviva koji je također bio najavljen danas.

Kopirati
Drag cursor here to close