Najava

Posušje može igrati protiv Borca

Sport / Nogomet | 29. 10. 2021. u 14:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Borac je odlična momčad, u to smo se uvjerili i u našem prvom dvoboju kada smo uspjeli pobijediti na domaćem terenu i pristup iz te utakmice recept je za uspjeh i u sljedećoj'', najavio je trener Posušja Leo Slišković utakmicu 15. kola Premijer lige BiH Borac – Posušje.

Foto: Fena / Slišković: U prvoj utakmici pokazali smo da Posušje može igrati protiv Borca

''Priprema i pristup u prošloj utakmici bili su na dobroj razini i ako ponovimo takav pristup i na sljedećoj utakmici možemo očekivati povoljan rezultat i ostvarenje cilja u borbi za opstanak'', naglasio je Slišković.

Dodao je kako momčad Borca nije nepoznanica.

''Borac smo dobro analizirali, a u prvoj utakmici i pokazali da se protiv njih može igrati. Znamo što trebamo raditi i ako ponovimo dobru igru iz prošle utakmice možemo se nadati pozitivnom ishodu u Banjoj Luci'', kazao je Slišković.

Krilni napadač Slobodan Milanović kazao je da se dobro snašao u novom klubu.

''Mogu reći da je Posušje zdrava nogometna sredina i da sam se odlično snašao. Borac ima visoke ambicije, sigurno da ciljaju plasman u Europu, a nije isključeno ni prvo mjesto. Mi također imamo svoje ciljeve i moramo biti na razini igre koju smo prikazali u utakmici protiv Željezničara, a u tom slučaju sigurno možemo očekivati dobar rezultat za nas, a to bi bio bod, dok bi tri boda bila sjajna'', kazao je Milanović.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci u nedjelju, 31. listopada, s početkom u 17 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close