Igraj do kraja!

VIDEO | Pogledajte ludilo navijača Zrinjskog nakon gola Kožulja

Sport / Nogomet | 22. 09. 2023. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestvarni preokret, igrači su heroji i čudo, ocjene su nogometnoga susreta prvog kola skupine E Konferencijske lige u kojoj je Zrinjski slavio protiv favoriziranog AZ Alkmaara koji je na poluvremenu vodio 3-0, a na kraju je završilo 4-3 za mostarsku momčad.

Više od 8.000 ljudi dočekalo je nizozemnski AZ. Kompletan stadion mostarskog prvaka je poludio i pružio veliku podršku s tribina Plemićima koji su se lavovski borili na terenu.

Golove za Plemiće postigli su Zvonimir Kožulj za 1:3 u 48' minuti. Josip Ćorluka je potom zabio za 2:3 u 68. minuti, a samo 60-ak sekundi kasnije Aldin Hrvanović, koji je ušao s klupe, postigao je izjednačujući pogodak za 3:3.

Hrabra i agresivna igra Zrinjskog isplatila se već u 81. minuti. Nakon što se lopta odbila od vratnice, Zvonimir Kožulj postigao je svoj drugi gol za konačnih 4:3, što je izazvalo delirij na Stadionu pod Bijelim brijegom!

Tribine su potpuno poludjele i eksplodirale, a ovim je vjerojatno i potvrđeno da su navijači Zrinjskog među najboljima u Bosni i Hercegovini.

Zvonimir Kožulj se našao u izboru za igrača tjedna, a njegov slobodni udarac u konkurenciji za pogodak tjedna UEFA Konferencijske lige! Glasati se može do petka u podne.

"Treba reći da su igrači heroji. Treba se vratiti s 0-3 na 4-3 i to ne protiv neke seoske ekipe. Znao sam kakvi su momci. Da su karakterni, da ne odustaju. Nagradilo nas je s četiri gola u drugom poluvremenu", rekao je nakon susreta hrvatski stručnjak na klupi prvaka BiH Krunoslav Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close