Nakon preokreta koji su napravi jednom

Rendulić: Prekinuti Konferencijsku ligu pa da idemo dalje...

Pavlidis je promašio sve što je mogao, dok su na drugoj strani poput onih priča u filmovima nogometaši Zrinjskog igrali kao u transu. I ništa nisu mogli promašiti. Zrinjski je dobio Alkmaar, Legia Aston Villu, tko više bilo što može prognozirati...
Sport / Nogomet | 21. 09. 2023. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što je bilo igračima jedne i druge ekipe u glavama po izlasku iz svlačionice teško je reći. Što su razmišljali jedni a što drugi. Jer ovakve preokrete realno ne možeš zamisliti.

Teško i na crtati, napisati. Ovo su one utakmice kada krene, jednostavno ide. Igrači Alkmaara više ništa nisu mogli pogoditi u drugom dijelu. Pavlidis je promašio sve što je mogao, dok su na drugoj strani poput onih priča u filmovima nogometaši Zrinjskog igrali kao u transu. I ništa nisu mogli promašiti. Zrinjski je dobio Alkmaar, Legia Aston Villu, tko više bilo što može prognozirati u ovoj skupini.

"Treba prekinuti Konferencijsku ligu, te mi idemo dalje, to je jedino rješenje. Šalim se, sada treba prespavati, čeka nas teška utakmica u nedjelju. Nadam se da ćemo na emotivnom planu poraditi Uprava i da će stimulirati igrače".

Nakon 0:3 nije lako vjerovati u sebe? Navijači su pjevali i dalje, vjerovali su...

"Vjerovao sam u ove momke".

Tko će platiti piće, vi ili igrači?

"Svi piju, trener plaća, to je uvijek tako. Na svim poljima", dodao je Rendulić.

Kopirati
Drag cursor here to close