Brzo obrisao

Pobjeda Dinama zbunila Fabrizija Romana

Nogometaši Dinama pobjedili su Real Betis na Maksimiru. Fabrizio Romano je nakon utakmice objavio da je dalje prošao Real Betis, no brzo je obrisao.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2024. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige, nakon pobjede 1:0 u Sevilli u uzvratu su na svom stadionu odigrali 1:1 (0:1) protiv Betisa.

Gosti iz Seville su poveli pogotkom Cedrica Bakambua u 39. minuti, dok je Dinamo izjednačio u 56. minuti, a strijelac koji je gurnuo Dinamo prema 16 najboljih u ovom natjecanju bio je Japanac Takuro Kaneko.

Izravan plasman u osminu finala Konferencijske lige, nakon osvajanja prvih mjesta po skupinama, izborili su Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahce. U krugu od tih osam momčadi je idući suparnik Dinama, a ždrijeb će se održati danas u Nyonu.

No nisu baš svi vjerovali u prolaz Dinama, dokaz je i objava uglednog Fabrizija Romana koji baš ne griješi toliko često, prenosi Gol.hr

Romano je nakon utakmice objavio da je dalje prošao Real Betis, no brzo je shvatio pogrešku i obrisao objavu, no Internet ne prašta.

Kopirati
Drag cursor here to close