Rezultati Europske liga

Pobjeda Crvene Zvezde, Freiburg i Ferencvaros u osmini finala

Ferencvarosu je za osiguranje prvog mjesta u skupini H bio dovoljan i bod na svom terenu protiv Monaca u dvoboju koji je završio 1-1, jer je u drugom susretu te skupine Crvena zvezda u Beogradu nadvisila Trabzonspor s 2-1.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2022. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rimski Lazio je na svom terenu svladao Midtjylland s 2-1 (1-1) u susretu skupine F Europske lige. Isaksen (8) je doveo danski sastav u vodstvo, ali su Milinković-Savić (36) i Pedro (58) osigurali preokret.

Lazio je na vrhu skupine s osam bodova, a Midtjylland je ostao na pet koliko uoči svog međusobnog dvoboja imaju i Sturm te Feyenoord.

Zurich je 2-1 (0-1) kao domaćin pobijedio ekipu Bodo/Glimta. No, Zurich je i dalje posljednji u skupini A s tri boda, jednim manje od Bodo/Glimta, dok je na vrhu Arsenal s 12 bodova usprkos 0-2 porazu na gostovanju kod PSV-a iz Eindhovena koji je drugi s 10.

Prvo mjesto u skupini C osigurao je Betis 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Ludogoreca golom Fekira (56).

Union Saint-Gilloise je 2-0 (2-0) uspjehom na gostovanju kod Malmöa osigurao prvo mjesto u skupini D i izravni ulazak u osminu finala.

       
Standings provided by Sofascore
   

Nogometaši Freiburga i Ferencvarosa osigurali su prva mjesta u skupinama G i H Europske lige kolo prije kraja natjecanja te se tako pridružili Betisu i Union Saint-Gilloiseu.

Ferencvarosu je za osiguranje prvog mjesta u skupini H bio dovoljan i bod na svom terenu protiv Monaca u dvoboju koji je završio 1-1, jer je u drugom susretu te skupine Crvena zvezda u Beogradu nadvisila Trabzonspor s 2-1, dok je Freiburg prošao među 16 domaćim 1-1 remijem protiv Olympiacosa uz 1-2 poraz Qarabaga na gostovanju kod Nantesa.

U Budimpešti je Monaco poveo golom Ben Yeddera (31), ali Zachariassen (81) je uspio poravnati i odvesti Ferencvaros u osminu finala.

Crvena zvezda ostala je u igri za drugo mjesto zahvaljujući golovima Kataija (37) i Pešića (64), dok je Bakasetas (39) bio strijelac za Trabzonspor.

Kolo prije kraja Ferencvaros je vodeći s 10 bodova, drugi Monaco ima sedam, dok su Crvena zvezda i Trabzonspor na šest bodova.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close