Teška patnja

United golom u 93. minuti svladao Omoniju, poraz Crvene Zvezde

Manchester United je u susretu četvrtog kola skupine E Europske lige golom McTominaya u trećoj minuti sudačke nadoknade pobijedio ciparsku Omoniju.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2022. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Sociedad je u istoj skupini s 3:0 nadvisio moldavski Sherrif, a Crvena zvezda je poražena u Budimpešti od Ferencvaroša s 2:1.

Šerif je od 33. minute ostao s igračem manje i teško se više mogao nositi s Real Sociedadom, koji je golovima Sorlotha (45+1), Salguera (66) i Navarra (81) osigurao prolaz.

To u ranijem terminu uspjelo Rennesu, Fenerbahčeu, Real Betisu i Freiburgu.

U drugom susretu iz ove skupine Manchester United je na Old Traffordu teškom mukom pobijedio Omoniju sa 1:0, a gol oduke zabio je Scott McTominay u trećoj minuti sudačke nadoknade, javlja Hina. 

       
Standings provided by Sofascore
   

Ferencvaroš je u skupini H bio bolji od Crvene Zvezde rezultatom 2:1.

U Budimpešti domaćin je poveo preko Zachariassena u 23. minuti, izjednačio je Mitrović u 55., a pobjedu domaćinu osigurao je Mmae u 61. minuti.

Trabzonspor je u istoj skupini deklasirao Monaco s 4:0.

       
Standings provided by Sofascore
   

U susretu iz skupine A PSV Eindhoven je ponovo deklasirao Zurich. Nakon 5:1 iz prve utakmice, ovoga puta Nizozemci su pred svojim navijačima slavili sa 5:0.

Strijelci su bili Erick Gutierrez (9), Joey Veeraman (15, 55), Ibrahim Sangare (35) i Anwar El Ghazi (84). Nikola Katić je odigrao cijeli susret za goste, dok Ivan Santini nije ulazio u igru.

U drugom susretu iz ove skupine Arsenal je na gostovanju pobijedio Bodo/Glimt sa 1:0 upisavši i treću pobjedu uz jedan odgođeni susret. Pogodak odluke zabio je Bukayo Saka u 24. minuti.

U skupina F prava je drama. Lazio i Sturm su odigrali 2:2, a identičnim rezultatom je završio i susret između Feyenoorda i Midtjylland. Nakon četiri kola sve četiri momčadi imaju po pet bodova.

       
Standings provided by Sofascore
   

Lazio je protiv Sturma dva puta vodio, no gosti su izvukli važan bod. Talijanski sastav je poveo u 45. minuti iz jedanaesterca kojeg je realizirao Ciro Immobile, no dvije minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Manuel Lazzari. Prvi žuti Lazzari je zaradio u 27. minuti, a drugi u posljednjim trenucima prvog dijela.

Izjednačio je William Boving u 56. minuti. Pedro Rodriguez je vratio Lazio u novu prednost u 71. minuti, no Bowing je svojim drugim golom spasio Austrijance.

Feyenoord i Midtjylland su također odigrali 2:2. Emiliano Martinez je doveo goste u vodstvo u 16. minuti, no Feyenoord je okrenuo rezultat golovima Quintena Timbera (32) i Davida Hancka (49).

Konačnih 2:2 postavio je Erik Sviatčenko u 59. minuti. Nakon četiri kola sve četiri momčadi imaju po pet bodova.

U skupini C Real Betis i Roma su odigrali 1:1, čime je španjolski sastav osigurao prolaz, piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close