Prihvatio kaznu

Petrović o incidentu protiv Sloge: Nikad se više neću spuštati na razinu lokalnih šerifa

Trener HŠK Zrinjski na konferenciji za medije osvrnuo se na događaje u Modriči na utakmici protiv Sloge.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 13:27 S. Bošnjak | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovo mi se ne smije događati", kazao je trener HŠK Zrinjski Željko Petrović u petak na konferenciji za medije komentirajući incident u Modriči na utakmici protiv Sloge Doboj.

"Dobio sam kaznu jednu utakmicu i ne bih se puno osvrtao. Koliko god sad pričali o događanjima, mislim da sam ja prvi tu pogriješio. Točnije drugi jer je Ćuže prvi pogriješio, ali se meni ovo ne smije događati", dodao je Petrović, te nastavio:

"I ja sam čovjek, nisam robot i kad čuješ da ti kolege dobiju uvrede koje ne želim spominjati i koje su dno dna, ja reagiram, ali je činjenica da nisam trebao. Ostavili smo ekipu u zadnjim minutama i mislim da mi se ovo neće nikada dogoditi i neću se spuštati na razinu nekih lokalnih šerifa. Dobio sam kaznu i svaku kaznu prihvaćam jer kad dobiješ kao trener crveni to trebaš podnijeti", zaključio je.

Inače, kaos na terenu i pored njega na utakmici protiv Sloge rezultirao je crvenim kartonima predstavniku Sloge, glavnom treneru Zrinjskog Petroviću, a isključeni su i igrači Nikolić, i Ćuže.

Kopirati
Drag cursor here to close