Derbi kola

Petrović: Mi smo favoriti i tako ćemo se postaviti

Uoči utakmice između HŠK Zrinjski i FK Borac održana je konferencija za medije u Mostaru.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2024. u 13:18 S. Bošnjak | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener HŠK Zrinjski Željko Petrović na konferenciji za medije uoči derbija kola protiv FK Borac kazao je kako očekuje utakmicu koja i dolikuje derbiju.

"Stanje u ekipi je da smo Ćuže, Memija i ja kažnjeni, a svi ostali su zdravi i spremni. Sve je spremno za spektakl, teren je fenomenalan, tako da očekujemo mnogo dobru utakmicu", kazao je na početku Petrović.

"Gledali smo Borac više puta. Znamo kako igraju kao što i oni znaju kako mi igramo. Najvažniji je voljni trenutak, da zadovoljimo publiku intezitetom, duelima i stvaranjem šansi. Borac je po bodovima favorit, ali ja mislim da smo mi favorit - igramo kući, igramo pred našom publikom", naglasio je Petrović, te dodao kako u svakoj utakmicu, pa tako i u ovoj idu na pobjedu.

"Nekad ti to ne dozvoli protivnik, nekad imaš slabiji dan, ali to se dogodi svima. Real Madrid je neki dan u 46. minuti prvi put šutnuo u gol pa vidimo da se to i njima događa. Generalno mi smo ozbiljan klub, klub koji je puno napredovao, ali dolaze i drugi koji ulažu. Mi smo uvijek kući favorit i tako ćemo se postaviti", istaknuo je.

Odgovarajući na pitanja novinara o zdravstvenom biltenu u ekipi Petrović je istaknuo kako se Ilinković još uvijek nije oporavio, ali kako je stanje mnogo bolje te kako će Bilbija biti spreman za nedjeljni derbi.

Podsjetimo, derbi između HŠK Zrinjski i FK Borac igra se u nedjelju od 19 sati na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close