Protiv Crne Gore za prvo mjesto

Petev: Psihološki aspekt vrlo važan

"Cijenimo i poštujemo protivnika, ali najviše me zanima kako ćemo mi igrati", istakao je izbornik Petev.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2022. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nisu previše međusobnih utakmica do večeras odigrali BiH i Crna Gora. Tek tri i sve tri su završile bez pobjednika. Dvije prijateljske su se igrale u Zenici, na kraju identičan rezultat 0:0. U Ligi nacija je bilo 1:1. Četvrti okršaj je tu pred nama, utakmica koja ima svoju težinu. Jer BiH treba trijumf za prvo mjesto u skupini, Crna Gora također može na "jedinicu", ali i bod gostima ne bi trebao biti loš, jer oni u posljednjem kolu čekaju Finsku kući. Opet i Finci mogu biti prvi, jer je takva situacija u skupni.

Reprezentacija BiH je imala niz od pet utakmica bez pobjede, a sada je u seriji od pet susreta bez poraza. Večeras u Zenici, BiH traži treći trijumf u Ligi nacija.

"Biće promjena u ekipi jer nam nedostaje nekoliko igrača. To će biti prilika za druge igrače da pokažu kvalitetu. Tko će startati, to ćemo objaviti dva sata pred utakmicu. Kad je u pitanju Crna Gora, to je jaka reprezentacija. Imaju dosta iskusnih igrača koji mogu donijeti prevagu, ali vjerujem u naš tim. Psihološki aspekt je također veoma bitan, ne smijemo gubiti glavu kao u nekim situacijama ranije. Moramo biti hladne glave, da odigramo svih 90 minuta na visokom nivou. Cijenimo i poštujemo protivnika, ali najviše me zanima kako ćemo mi igrati", istakao je izbornik Petev koji se kratko dotakao i Rade Krunića.

Kao što je poznato, Krunić nije stigao na okupljanje reprezentacije jer je ozlijeđen, ali je onda dva dana kasnije ušao u normalan ritam treninga Milana.

"Ne znam više o tome od onoga što sam rekao prošli put. Starija je povreda u pitanju, dobio je injekciju u ponedjeljak i to je to", u svom stilu je dao komentar Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close