Pozvani Kodro i Šarić

Petev ostao bez Menala, Krunića, Gazibegovića....

"Nakon ozljeda Menala i Krunića pozvali smo Kenana Kodru i Darija Šarića. Gazibegović je u posljednjoj utakmici zadobio ozljedu aduktora i na njega nećemo moći da računamo", rekao je Petev.
Sport / Nogomet | 19. 09. 2022. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH se okupila u Zenici pred posljednja dva susreta Lige nacija u okviru skupine B3. Radi se o susretima protiv Crne Gore i Rumunjske, s tim da je Crna Gora u fokusu. Razlog je jednostavan, pobjedom u tom susretu BiH može osigurati prvo mjesto u skupini.

U godinama kada nema uspjeha u različitim ciklusima kvalifikacija, Liga nacija za BiH je jedna vrsta rezultatske utjehe. Ovaj put se prvim mjestom može osigurati određena količina novca, ulazak u A diviziju, te mogući bolji položaj prije ždrijeba za naredna velika takmičenja.

I nakon što se koliko toliko atmosfera oko reprezentacije vratila, IO NS/FS BIH je sve preokrenuo za 180 stupnjeva, odlukom da se igra prijateljska utakmica protiv Rusije. Kako će sada atmosfera izgledati to nitko sa sigurnošću može reći.

Ono što je poznato jeste da uobičajenih dnevnih presica u trening kampu neće biti između današnje i one koja je najavljena prije utakmice. Na ovoj prvoj Ivaylo Petev je informirao novinare o tome kako ne može računati na Menala, Krunića, Ahmedhodžić je pod velikim upitnikom. Zato su naknadno pozvani Kenan Kodro i Dario Šarić.

"Nakon ozljeda Menala i Krunića pozvali smo Kenana Kodru i Darija Šarića. Gazibegović je u posljednjoj utakmici zadobio ozljedu aduktora i na njega nećemo moći da računamo. Čekamo nalaze Anela Ahmedhodžića, on je također pod upitnikom. Neće biti dodatnih poziva. Imamo stvari u svojim rukama i uradimo sve što treba da ostanemo prvi u grupi. Znam da to neće biti lako, ali vjerujem ovim momcima. Imamo priliku da nastavimo s dobrim igrama iz lipnja i očekujemo dobre rezultate. Svaka ekipa želi da pobjedi i vidjet ćemo kako će se stvari odvijati" rekao je Petev.

Kada je u pitanju trenutačna forma naknadno pozvanih igrača, Kenan Kodro je igrao jako dobro protekle sezone, a i ovu je počeo na odličan način. U dresu MOL Fehervara je odigrao 13 utakmica na kojima je postigao osam golova, na posljednja dva je tri puta bio strijelac. Dario Šarić igra za Palermo, ove sezone je upisao pet nastupa uz jedan postignuti gol.

Kopirati
Drag cursor here to close