Ivaylo u svom stilu

Petev: U Finskoj smo imali sreće, protiv Crne Gore nismo

Napravili smo grešku kod gola. Imali smo nesreću da se lopta odbije i promijeni smjer iako šut nije bio jak. Međutim, takve stvari se dešavaju. Imamo mi još problema, ali to moramo te stvari popraviti", reći će Petev
Sport / Nogomet | 12. 06. 2022. u 01:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u pojedinim trenucima utakmice reprezentacija BiH imala posjed, iako je uspjela prva povesti, opet ostaje dojam da je i u ovaj susret ušla sa jednim ciljem ne izgubiti. Valjda i zato nema previše mjesta nezadovoljstvu iako je u završnici utakmice vrlo kako Crna Gora mora napraviti preokret. Od trenutka kada je preuzeo reprezentaciju Petev, ovo je već osmi remi. Dva puta je remizirao protiv Finske, također i protiv Crne Gore, tu su još Francuska, Kazahstan, Kostarika, Ukrajina.

U skupini kakva jeste, nakon tri odigrana kola reprezentacija BiH je na prvom mjestu sa pet bodova, ali posljednja Rumunjska ima tri. Tako da je sve otvoreno do kraja, ostaje vidjeti kako će reprezentacija igrati kada bude morala pobjediti, kada bude morala preuzeti rizik.

"Čestitam momcima na zalaganju u večerašnjoj utakmici. Imali smo kontrolu igre većim dijelom meča i imali više šansi. Nažalost, nismo dali još neki gol i na kraju smo podijelili bodove. U Finskoj smo imali sreće, večeras nismo. Idemo dalje, napravićemo neke promjene i pokušati da pobijedimo Finsku. Napravili smo grešku kod gola. Imali smo nesreću da se lopta odbije i promijeni smjer iako šut nije bio jak. Međutim, takve stvari se dešavaju. Imamo mi još problema, ali to moramo te stvari popraviti" rekao je nakon utakmice u svom stilu Ivaylo Petev.

Kopirati
Drag cursor here to close