VIDEO | Ostao u donjem rublju

Ovacije Camp Noua za Rakitića: On im dao kompletan dres

Rakitiću je ovo bila posebna utakmica kada uzmemo u obzir da je igrao protiv svog bivšeg kluba u kojem je proveo šest godina.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Seville poraženi su jučer u velikom derbiju protiv Barcelone, a svih 90 minuta za Andalužane odigrao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Rakitiću je ovo bila posebna utakmica kada uzmemo u obzir da je igrao protiv svog bivšeg kluba u kojem je proveo šest godina. Tijekom utakmice i navijači Barcelone odali su počast njegovim sjajnim predstavama koje je pružao u dresu toga kluba.

U nekoliko navrata doživio je ovacije s tribina, a srdačno se pozdravio i sa svojim nekadašnjim suigračima Sergiom Busquetsom i Jordijem Albom.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka unatoč porazu svoje Seville, srebreni Vatreni otišao je pozdraviti tisuće navijača Barcelone, a u svlačionicu je otišao sa samo donjim rubljem na sebi. Kompletan dres je poklonio navijačima, prenosi HRT

Nakon susreta oglasio se i sam Rakitić na društvenim mrežama:

"Nikad nije lako igrati na Camp Nou, razočaravajući rezultat, ali hvala navijačima što uvijek učine da se osjećam kao kod kuće".

Kopirati
Drag cursor here to close