Otkaz za hrvatskog trenera

Otpušten Niko Kovač

"Prema L’Equipu, Kovač je kritiziran od igrača jer je uveo vojnički režim i davao je konfuzne taktičke naredbe. Vodstvo kluba osjeća da je izgubio svlačionicu“, naveli su na ovoj stranici
Sport / Nogomet | 30. 12. 2021. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najtiražniji francuski sportski dnevnik L'Equipe objavio je da je Niko Kovač dobio otkaz u Monacu. Iako je sa relativno mladom momčadi Monaca radio sasvim solidan posao, Niko Kovač je dobio otkaz.
Iznenađujuće, kada se gledaju rezultati, jer Monaco je u prvenstvu od zadnjih pet utakmica izgubio samo jednu, onu protiv PSG-a. Međutim, čini se da niti Monaco odnosno njegovi igrači nisu uspjeli izdržati, posebne metode koje krase Kovača kao trenera. Niko Kovač je na klupu Monegažana sjeo 19. srpnja 2020. godine, završio je na trećem mjestu prošle sezone te je igrao finale francuskog kupa u kojem su poraženi od PSG-a.

"Prema L’Equipu, Kovač je kritiziran od igrača jer je uveo vojnički režim i davao je konfuzne taktičke naredbe. Vodstvo kluba osjeća da je izgubio svlačionicu“, naveli su na ovoj stranici te sve usporedili s Kovačevom erom u Bayernu, gdje je naišao na iste probleme.

Kovač je Monaco vodio u 74 susreta i upisao 1.95 bodova po utakmici, no čelnici kluba su odlučili da je vrijeme za rastanak. Monaco je na polusezoni šesti s 29 bodova iz 19 odigranih utakmica, dok peti Montpellier i četvrti Rennes imaju samo dva boda više, a Nica i Marseille koji su treći i drugi po 33 boda

Kopirati
Drag cursor here to close