Sve otvoreno u revanš utakmicama

VIDEO I Olympiakos ispustio tri gola prednosti, Martinez zaustavio Lille

Olympiakos, Club Brugge i Aston Villa imaju minimalnu prednost, ali daleko od toga da njihovi rivali Fenerbahçe, PAOK i Lille, taj zaostatak ne mogu nadoknaditi.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2024. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultati prvih utakmica Konferencijske lige mogu garantirati samo jedno. Narednog četvrtka nas čeka dosta uzbuđenja u revanš susretima četvrtfinala.

Olympiakos, Club Brugge i Aston Villa imaju minimalnu prednost, ali daleko od toga da njihovi rivali Fenerbahçe, PAOK i Lille, taj zaostatak ne mogu nadoknaditi. Olympiakos je u jednom trenutku imao veliku prednost, ali nije izdržao do kraja.

Fortounis i Jovetić su pogađali do 32. minute, za vodstvo Olympiakosa 2:0.Veliki broj grešaka pravili su pod presingom igrači Fenera, imali su strašnih problem, ali su na kraju dobro prošli. Posebno nakon što je Portugalac Chiquinho zabio za 3:0 u 57. minuti.

Međutim, ruku spasa gostima je pružio Retsos koji je bespotrebno srušio Osayi-Samuela nakon što se ovaj oslobodio lopte u kaznenom prostoru. Tadić je pogodio s bijele točke za 3:1. Šest minuta kasnije, Kahveci je dodavanje Szymańskog pretvorio u gol.

Argentinac Martinez je svakako najzaslužniji za pobjedu Aston Ville. Radi se naravno o golmanu svjetskih prvaka koji je bio sjajan na golu. Samo u prvom poluvremenu skinuo tri velike prilike koje su imali Diakité, Haraldsson i David. Villa je nakon prvog poluvremena vodila golom Watkinsa iz 13. minute.

Ovo je njegov 25. gol ove sezone u svim takmičenjima čime je dostigao Dwighta Yorkea iz sezone 95/96. Škot McGinn je povisio na 2:0, ali se Lille nije predavao. Jedan gol je im poništio VAR, ali ni raspoloženi Martinez nije mogao ništa u 84. minuti, kada je
Diakité postavio konačan rezultat 2:1

Video: Aston Villa - Lille 

PAOK je kolo prije nadoknadio dva gola zaostatka iz Maksimira, sada mora opet stizati zaostatak iz Belgije. Club Brugge je slavio "samo" 1:0. Mogao je daleko uvjerljivije, ali je i PAOK imao svog Martineza, Dominika Kotarskog koji je puno toga obranio. Između ostalog i penala koji je imao Thiago. Na kraju je rani gol Vetlesena iz šeste minute presudio pitanje pobjednika.

Video: Club Brugge - PAOK 

Jedinu od tri utakmice bez golova odigrali su Victoria i Fiorentina.

Kopirati
Drag cursor here to close