Sedam golova u duelu Werdera i Eintrachta

Nula u Kölnu, luda utakmica u Bremenu

Köln je još uvijek neporažen nakon četiri kola ali sa čak tri remija. Stuttgart je bez pobjede ima samo tri boda.Eintracht ima sada pet bodova, ovo je bila prva ovosezonska prvenstvena pobjeda, koliko ima i Werder.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2022. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad su u pitanju nedeljni susreti Bundeslige, gosti su bili puno zadovljniji. Stuttgart je osvojio jedan bod, dok su u Bremenu, Werder i Eintracht odigrali ludu utakmicu s sedam golova. Na Rhein-Energie stadionu nije bilo golova iako su po šansama gosti bili bliže trijumfu.

Köln je imao čovjeka više od pola sata, ali to nije bilo dovoljno. Pfeiffer je isključen, ali to nije pomoglo Kölnu. Köln je još uvijek neporažen nakon četiri kola ali sa čak tri remija. Stuttgart je bez pobjede ima samo tri boda.

Werder je nakon lude utakmice u Dortmundu prošlo kole, sada na svom terenu skoro sve ponovio. Nakon samo tri minute igre, Götzeov udarac s 18 metara nije mogao zaustaviti golman Werdera. Međutim, domaći igrači su uzvratili brzo, nakon desetak minuta, preko Junga. U 18.minuti, nakon slobodnog udarca Bittencourt glavom pogađa za preokret. U 32.minuti, Kolo Muani je izludio defenzivce Werdera i nakon solo prodora poravnao na 2:2.

Do poluvremena još jedan preokret, koji kreiraju gosti. Brzu kontru je završio Lindström. Efektnim golom Sowa, Eintracht stiže do prednosti od dva gola. I tu je nekako sve stalo, rezultat nakon ludih 48 minuta se nije promijenio sve do same završnice, kada Füllkrug s bijele točke postavlja konačnih 3:4. Eintracht ima sada pet bodova, ovo je
bila prva ovosezonska prvenstvena pobjeda, koliko ima i Werder.

Kopirati
Drag cursor here to close