Bundesliga

Bayernu samo bod, pobjede Borussije Dortmund i Leipziga

Pored prvaka Bayerna, u četvrtom su kolu pobjede ubilježili nogometaši Borussije Dortmund i RB Leipziga, a vrh ljestvice je preuzeo Union Berlin uvjerljvim trijumfom kod Schalkea (6-1).
Sport / Nogomet | 28. 08. 2022. u 11:27 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na utakmici koju je obilježio navijački incident, Bayern München je u subotu izvukao remi 1-1 kod kuće protiv jako dobre Borussije Moenchengladbach u 4. kolu Bundeslige zahvaljujući golu Leroya Sanéa sedam minuta prije kraja.

Bavarci su primili su gol prije poluvremena, a strijelac je bio Francuz Marcus Thuram (43) iz jedine prilike Borussije. Suočeni s besprijekornim švicarskim vratarom Yannom Sommerom tijekom cijelog susreta, branitelji naslova na kraju su u posljednjih deset minuta susreta pronašli rupu i zabili preko Sanéa (83).

Ovaj remi omogućio je Bayernu da se vrati na prvo mjesto, koje je na nekoliko sati držao Union Berlin.

U četvrtom kolu pobjede su ubilježili nogometaši Borussije Dortmund i RB Leipziga, a vrh ljestvice je privremeno preuzeo Union Berlin uvjerljvim trijumfom kod Schalkea (6-1). GOLOVI

Nogometaši Borussije Dortmund su kao gosti teškom mukom pobijedili berlinsku Herthu s 1-0. Jedini pogodak postigao je Francuz Antoni Modest u 32. minuti.

Hoffenheim je kod kuće bio bolji od Augsburga 1-0 golom Geigera, a Andrej Kramarić je igrao do 80. minute.

RB Leipzig kao domaćin golovima Christophera Nkunkua svladao Wolfsburg s 2-0.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close