Opet isto, vezivanja za stativu

Prosvjednici prekinuli utakmicu Münchenu

Pokušaj vezanja jednog od prosvjednika za stativu spriječio je Thomas Müller (32). Zvijezda Bayerna urlao je na muškarca koji se držao za okvir gola gostiju. Malo duže je trebalo dok se drugi prosvjednik makne s terena.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2022. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč 35 udaraca prema golu protivnika, nogometaši Bayern Münchena nisu uspjeli ostvariti pobjedu u susretu protiv Borussije Mönchengladbach, rezultat je nakon 90 minuta bio 1:1. Iako je do uzbuđenja dolazilo na samo jednoj polovici terena, navijačima su subotnje popodne upotpunili u 17. minuti utakmice dva muškarca koja su se "sjurila" prema golu Mönchengladbacha, upravo kada je Bayern trebao izvesti korner.

Pokušaj vezanja jednog od prosvjednika za stativu spriječio je Thomas Müller (32). Zvijezda Bayerna urlao je na muškarca koji se držao za okvir gola gostiju. Malo duže je trebalo dok se drugi prosvjednik makne s terena. Na majicama im je pisalo: "Stop fosilnom ludilu".

Za razliku od Müllera, Benjamin Pavard (26) i Sadio Mané (30) ostali su malo opušteniji, pokušavali su se upustiti u dijalog i nešto im šapnuti na uho. Ostali igrači ne mogu vjerovati što se upravo dogodilo. Osim toga, prema informacijama Skya, još je jedna osoba krenula u smjeru klupe. Međutim, pao je tijekom pokušaja i čak mu je bila potrebna liječnička pomoć.

Video: Trenutak prekida utakmice 

.

Kopirati
Drag cursor here to close