Subota rezervirana za goste

Norwich ispao, važna pobjeda Burnleya

Jack Cork je odlično reagirao nakon ubačaja Charlieja Taylora s lijevog krila. Tri minute kasnije, Josh Brownhill pronalazi donji kut s ruba peterca za veliko slavlje gostujućih navijača. Za Burnley su ova tri boda pa skoro vrijedna opstanka.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2022. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pet odigranih utakmica 35. kola Premiershipa, četiri su završile trijumfom gostiju, dok je pet golova postignuto u posljednjih deset minuta od jedanaest ukupno.

Iako je bilo jasno nakon drugog gola Aston Ville, navijači Norwicha nisu odustajali. Popularni "kanarinci" će naredne sezone ponovo igrati u Championshipu, jer su ostali posljednji sa samo 21 osvojenim bodom, 13 daleko od Leedsa koji je prvi iznad crte. A samo još četiri utakmice će odigrati Norwich. Aston Villa je slavila golovima

Olliea Watkinsa u 41. minuti, odnosno Dannyja Ingsa u trećoj minuti nadoknade. Ovom pobjedom Aston Villa je prekinula niz od pet utakmica bez pobjede.

Southampton i Crystal Palace su momčadi koje žele na kraju sezone biti među prvih deset, nakon današnje pobjede gosti su bliže. Iako su domaćini bolje krenuli u utakmicu ranim golom, opet je kao i u prošlom kolu strijelac Ward-Prowse nakon kornera.

Bolju igru u nastavku, gosti su krunisali golovima u posljednjih pola sata. Prvo su izjednačili na 1:1 prvim golom Eberechija Ezea u sezoni. Napadač Obale Bjelokosti, Wilfried Zaha je savladao domaćeg golmana u drugoj minuti nadoknade.

Istim rezultatom je završio susret Watforda i Burnleya. Watford je došao u vodstvo spretno nakon šuta Juraj a Kucke i lopte koja se odbila od prečke i zakačila nesretnog Jamesa Tarkowskog. Dugo su gosti lovili taj gol zaostatka, ali su ga napokon ulovili na sedam minuta prije kraja. Jack Cork je odlično reagirao nakon ubačaja Charlieja Taylora s lijevog krila. Tri minute kasnije, Josh Brownhill pronalazi donji kut s ruba peterca za veliko slavlje gostujućih navijača. Za Burnley su ova tri boda pa skoro vrijedna opstanka.

Četvrta gostujuća pobjeda u pet odigranih utakmica danas je ona vrlo uvjerljiva Brightona protiv Wolverhamptona. Mac Allister je u 42.minuti iskoristio jedanesterac, a onda su Trossard i Bissouma završili posao do 86.minute. Nakon ove pobjede, Brighton je sada deveti na tabeli sa 44 boda.

Kopirati
Drag cursor here to close