Opet Redsi vode

Keita za tri boda Liverpoola

Liverpool je bio bolji protivnik u prvom dijelu, a svoju dobru igru je krunisao golom Naby Keita koji se sjajno snašao ispred gola Newcastlea u 19. minuti utakmice.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2022. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova pobjeda i još jedna utakmica manje u napornoj i teškoj završnici kandidata za naslov, Liverpoola. U prvom susretu 35. kola Premiershipa, Reedsi su u gostima slavili protiv Newcastlea, minimalno 1:0.

Klopp je u odnosu na utakmicu protiv Villarreala napravio pet promjena, između ostalih ostavio je na klupi Mohameda Salaha. Bez obzira na to, Liverpool je bio bolji protivnik u prvom dijelu, a svoju dobru igru je krunisao golom Naby Keita koji se sjajno snašao ispred gola Newcastlea u 19. minuti utakmice. Igrači domaćeg sastava su tražili prekršaj, jer je Fabian Schar ostao ležati nakon jednog duela koji je prethodio golu.

Najbolju priliku za 0:2 je imao Sadio Mane koji je šutirao pravo u Dubravku na kraju jedne kontre. Imao je svoje šanse Liverpool u nastavku, Salah je dobio priliku na terenu, međutim rezultat se nije promijenio. Reedsi su opet prvi i čekaju krajnji ishod susreta između Leedsa i Manchester Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close