Redsi u igri za četiri trofeja

Klopp: Zaista želimo sve

"Ne prijetimo nikome, ali ovo je tek početak. Zaista želimo sve. Ne možemo čekati deset godina kako bismo stvarali uspomene. Moramo to raditi sada i uživati u svemu što nam to donosi" naglašava Klopp.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2022. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool i dalje nastavlja u svom pomalo nevjerojatnom ritmu. I su Reedsi u igri za naslov prvaka, Ligu prvaka, a tu je i FA Cup. Nije nemoguće da uzmu sva četiri kako igraju u ovom trenutku. Narvno, ritam je neugodan, pomalo ubitačan, jer niti jedan protivnik u Engleskoj nije lagan. Sljedeći je Newcastle.

"Ne prijetimo nikome, ali ovo je tek početak. Zaista želimo sve. Ne možemo čekati deset godina kako bismo stvarali uspomene. Moramo to raditi sada i uživati u svemu što nam to donosi. Ne znamo ni hoćemo li osvojiti išta, ali moramo pokušati napraviti sve što je moguće da ova sezona bude što uspješnija. Posljednje dvije godine bilo je zaista teško zbog korone i zahjetva koje je pandemija stavila ispred sve nas, tako da zaista moramo cijeniti ono što imamo", rekao je Klopp koji se dotakao i priče o produženom ugovoru.

"Glavni razlog moje odluke za ostanak je jednstavan – kada sam prošli put produžio ugovor mislio sam da bi bilo dobro da budemo u ovakvoj poziciji. Zaista sam mislio da ću otići 2024., ali plan se promijenio. Svi želimo napraviti sve da učinimo klub stabilnim u što dužem razdobolju, ako ne i zauvijk. To svakako ne znači da ću biti ovdje zauvijek. Dobro je što smo sve riješili ovako rano, bit će dobro za prelazni rok. Nikome ne možemo garantirati uspjeh, ali možemo garantirati stabilnost što je u ovom teškim vremenima zapravo velika stvar" zaključio je Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close