Šest mjesta slobodno

Nigerija tri od tri, Maroko protiv Malawija

Što se tiče posljednjih susreta u skupini E, Nigerija je ostvarila i treću pobjedu, protiv skromne Gvineje Bisau u strijelce su se upisali Sadiq (56) i Troost-Ekong (75).
Sport / Nogomet | 19. 01. 2022. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon večerašnjih utakmica u skupini D, svoje protivnike u osmini finala su dobili Maroko i Senegal. Maroko će 25-tog ovog mjeseca igrati protiv Malawija, dok će u eventualnom četvrtfinalnom duelu ići na pobjednika susreta Egipat - prvoplasirani u skupini E.

To je za sada Obala Bjelokosti, međutim pitanje hoće li eventualno selekcija Patrice Beaumellea kalkulirati i pokušati recimo izbjeći Salaha i društvo. Jer  drugoplasirani iz skupine E i de na najboljeg iz susjedne skupine F, a to mogu biti Gambija, Mali ili Tunis, u svakom slučaju selekcije koje su ipak nešto slabije od Egipta, iako ni oni nisu briljirali u dosadašnjem dijelu turnira.

Što se tiče posljednjih susreta u skupini E, Nigerija je ostvarila i treću pobjedu, protiv skromne Gvineje Bisau u strijelce su se upisali Sadiq (56) i Troost-Ekong (75). Egipat je u susjedskom derbiju u Yaoundeu nadigrao Sudan sa 1:0 golom Abdelmonema iz 35.minute. Egipat je tako natjecanje u skupini okončao sa šest bodova, dok je treći Sudan ostao na jednom i neće igrati u osmini finala.

Ovi rezultati su išli na ruku selekcijama Malawija i Cape Verdea. Cape Verde u osmini finala igra protiv Senegala koji je ostao poprilično blijed utisak.

Kopirati
Drag cursor here to close