Egipat slab

Super orlovi prejaki za Egipat

Nigerija je u potpunosti nadigrala Egipat koji je zajedno s svojim najvećom zvijezdom, Mo Salahom koji se tek jednom našao u prilici. Strateg Nigerije Eguavoen je u potpunosti nadmudrio iskusnog lisca, tvorca jakog Irana Carlosa Queiroza.
Sport / Nogomet | 11. 01. 2022. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prognoze da se nećemo nagledati nekog vrhunskog nogometa u ranoj fazi Afričkog kupa nacija se pokazuju točnim. Nakon utakmice otvaranja u kojoj je Kamerun savladao Burkinu Faso 2:1, niti u jednoj sljedećoj utakmici, a bilo ih je sedam nismo vidjeli više od jednog gola po istoj. Njih šest je završilo minimalnim rezultatom 1:0, dok nije bilo golova u duelu Alžira i Sierra Leonea što je prvo veće iznenađenje.

Branitelj naslova je imao svoje prilike, ali je i svoj dan imao raspoloženi Mohamed Nbalie Kamara na golu Sierra Leonea.
Igrači Alžira su uputili 19 udaraca prema golu, osam u okvir, ali niti jednom nisu pronašli put do mreže protivnika. Alžir će sljedeću utakmicu igrati protiv Ekvatorijalne Gvineje za pet dana, pa će trener Belmadi imati dovoljno vremena da malo "prodrma" svoju selekciju koja je na ovom turniru jedan od velikih favorita s obzira imena igrača kao što su Mahrez, Feghouli, Mahrez.

Samo par sati nakon kasnije utakmice u Douala, vidjeli smo još jednu utakmicu čiji se krajnji rezultat može okarakterizirati kao iznenađenje. Nigerija je u potpunosti nadigrala Egipat koji je zajedno s svojim najvećom zvijezdom, Mo Salahom koji se tek jednom našao u prilici. Strateg Nigerije Eguavoen je u potpunosti nadmudrio iskusnog lisca, tvorca jakog Irana Carlosa Queiroza.

Prilazi golu Nigerije su bili zatvoreni, većim dijelom utakmice Egipat je izgledao bezidejno, tek je u posljednjih desetak minuta nešto ova selekcija probala napraviti. Nigerija je povela golom svoje velike zvijezde Iheanachia Kelechi nakon pola sata igre, a najbolju priliku da potvrdi pobjedu "Super orlovi" su imali u sudačkoj nadoknadi kada je Ejuke izašao ispred El Shenawyja koji je spriječio drugi gol.

Kopirati
Drag cursor here to close