Nova kriza na Old Traffordu

Newcastle svladao Manchester United i skočio na treće mjesto

U susretu 29. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United je u nedjelju pred 52.000 gledatelja na St. James Parku pobijedio Manchester United sa 2-0 probivši se na treće mjesto na ljestvici.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2023. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Svrake" su posve zasluženo slavile protiv Crvenih vragova. Momčad Eddieja Howea, bila je bolja u svim segmentima igre. United je izgubio bitku u veznom redu i pokazao je vrlo malo prema naprijed tijekom cijele utakmice.

Domaćin je poveo u 65. minuti golom Joea Willocka, a pobjedu "Svraka" potvrdio je Callum Wilson u 88. minuti.

Video: PREMIER LEAGUE (29. kolo): Newcastle - Manchester United 2:0 / 02.04.2023.

U nedjelju je odigran i derbi začelja u kojem je West Ham pobijedio Southampton sa 1-0 osvojivši važna tri boda u borbi za prvoligaški spas, dok je Southampton ostao na dnu ljestvice. Pogodak odluke zabio je Nayef Aguerd u 25. minuti utakmice.

West Ham je ovom pobjedem pobjegao iz zone ispadanja i sa 19. skočio na 14. mjesto Premiershipa sa 27 bodova. No, ima samo jedan bod više od zone ispadanja. Southampton je i dalje posljednji sa 23 boda, tri manje od zone spasa, javlja Hina.

Na ljestvici vodi Arsenal sa 72 boda, Manchester City ima 64, dok je Newcastle United sada treći sa 50 bodova koliko ima i Manchester United na četvrtoj poziciji. Peti je Tottenham sa 49 bodova, ali i susretom manje.

Kopirati
Drag cursor here to close