Messi povukao reprezentaciju

Neredi na Maracani odgodili početak velikog duela

Nakon dvadesetak minuta igrači Argentine su se vratili na teren, ali je odmah po njihov izlasku došlo do gužve među igračima koja se smirila.
Sport / Nogomet | 22. 11. 2023. u 01:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je poslastica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Duel Brazila i Argentine na slavnoj Maracani nije počeo u predviđeno vrijeme. Razlog su veliki navijački neredi koji su se dogodili prije početka. Nakon intoniranja himne Brazila, najavljena je himna Argentine koja je dočekana naravno zvižducima.

Na istom dijelu tribine gdje su bili smješteni navijači jedne i druge reprezentacije su se žestoko sukobili. Policija je imala pune ruke posla, igrači Argentine su pokušali situaciju smiriti, ali nisu uspjeli. U jednom trenutku Messi je kao kapetan povukao svoje suigrače u svlačionicu.

Video: Neredi Maracana 

Brazilci su ostali na terenu, na kojem su se našli i čelnici CONMEBOL-a. Slike majke s malim djetetom, djevojaka u suzama nisu bile nimalo ugodne s Maracane

Video: Neredi Maracana 

Nakon dvadesetak minuta Argentinci su se vratili na teren, ali je odmah po njihovom izlasku došlo do gužve među igračima koja se smirila.

Za razliku od prošlih kvalifikacija ove je selekcija Brazila krenula dosta loše, osvojili su do sada samo 7 bodova, Argentina je nakon četiri trijumfa upisala poraz od Urugvaja. 110 duel Brazila i Argentine je počeo nakon 28 minuta zakašnjenja.

Kopirati
Drag cursor here to close