Gledao utakmicu iz lože

Ne ide bez Messija, Houston uzeo US Open Cup

Ekipa Miamija je jako nisu u poretku Istočne konferencije, tek na 14. mjestu, lošiji je samo Toronto. Neće ih biti u play offu i sasvim sigurno će već sada David Beckham krenuti u slaganje ekipe koja bi trebala biti konkurenta najboljima.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2023. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez Messija to nije to. Pokazala je i utakmica finala US Open kupa. U finalu je ekipa Houston bila bolja od Inter Miamija 2:1, Miami je bio oslabljen neigranjem Messija ali i Jordija Albe.

Igrači Houstona prema osvajanju trofeja uvelike su zakoračili u prvom poluvremenu nakon kojeg su imali vodstvo 2:0. U 24. minuti Griffin Dorsey je postigao prvi pogodak, dok je u 33. Amine Bassi realizirao jedanaesterac za 2:0 kluba iz Teksasa koji je potpuno dominirao tijekom prvih 45 minuta.

U nastavku utakmice Miami je tek uspio smanjiti, ali ne i ugroziti pobjedu suparnika. U 92. minuti Josef Martinez je postigao počasni pogodak za Inter.

Video: Houston - Inter Miami 

Ekipa Miamija je jako nisu u poretku Istočne konferencije, tek na 14. mjestu, lošiji je samo Toronto. Neće ih biti u play offu i sasvim sigurno će već sada David Beckham krenuti u slaganje ekipe koja bi trebala biti konkurenta najboljima. Pitanje je samo koliko dugo će trajati oporavak najvećih zvijezda.

Kopirati
Drag cursor here to close