Osvojili Liga kup

Messi osvojio prvi trofej s Inter Miamijem

U 24. minuti zabio je za prednost floridske momčadi. Međutim u drugom poluvremenu, napadač Nashvillea Fafa Picault izjednačio je za Nashville.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2023. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter Miami, novi klub Lionela Messija, osvojio je Liga kup protiv Nashvillea u subotu nakon izvođenja jedanaesteraca jer je utakmica u regularnom dijelu završila neriješeno (11, 10-9).

Argentinski nogometaš je zabio svoj deseti gol u sedam utakmica otkako je došao u SAD. U 24. minuti zabio je za prednost floridske momčadi. Međutim u drugom poluvremenu, napadač Nashvillea Fafa Picault izjednačio je za Nashville, piše Hina.

Leonardo Campana je nakon toga propustio priliku donijeti pobjedu i naslov Miamiju u regularnom vremenu i ishod su potom odlučili jedanaesterci.

Messi je otvorio sesiju uspješnim penalom, a isto je učinio i njegov bivši suigrač iz Barce, španjolski veznjak Sergio Busquets.

Pobjednika je odlučio dvoboj vratara. Golman momčadi s Floride Drake Callender zabio je, a zatim je obranio onaj svog kolege iz Nashvillea, Elliotta Panicca.

Ovaj Liga kup prvi je trofej za Messija s njegovim novim američkim klubom, a prvi za Inter Miami od njegovog osnivanja prije tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close