Mundo Deportivo

Amerikanci žele Messiju dovesti Luku Modrića, ali...

Beckham želi Messiju pridružiti još nekoliko velikih imena, ranije je potpisao Jordi Albu i Sergia Busquetsa, na zimu bi mogao stići Luis Suarez, a velika je želja i hrvatski kapetan.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2023. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Messi i Modrić

Luka Modrić velika je želja saudijskog i američkog nogometa.

Kada je produžio ugovor s Real Madridom na dodatnih godinu dana, odbivši silne milijune iz Saudijske Arabije, hrvatski je kapetan svima poručio da još ima štošta za pokazati na elitnoj nogometnoj razini.

U novu je sezonu krenuo s velikim očekivanjima i garancijom da će imati važnu ulogu u madridskom sastavu, no njegov status se poprilično promijenio.

Pod pritiskom pomlađivanja momčadi, trener Carlo Ancelotti je sve manje prilike davao Modriću, zbog čega je kapetan Vatrenih javno izrazio nezadovoljstvo.

To žele iskoristiti bogati prosci, a jedan od njih je David Beckham, engleska nogometna legenda i suvlasnik Inter Miamija koji je ovog ljeta doveo Lionela Messija.

Argentinskom čarobnjaku želi pridružiti još nekoliko velikih imena, ranije je potpisao Jordi Albu i Sergia Busquetsa, na zimu bi mogao stići Luis Suarez, a velika je želja i hrvatski kapetan.

Mnogi su nedavni susret Modrića i Beckhama na hrvatskoj obali protumačili da sve ide u tom smjeru, da će na ljeto mogao pojačati redove Inter Miamija, no Mundo Deportivo tvrdi da u tome postoji veliki problem.

Mundo ne spori da je Modrić velika želja, no problem će biti salary cap. Hoće li Amerikanci imati dovoljno mjesta za još jednu veliku zvijezdu, teško je reći, no sasvim je sigurno da će dobar dio otpasti na četvorku iz trofejne Barcelonine generacije.

Na njihova primanja bi trebalo ići čak 40 posto dozvoljenog iznosa za plaće.

Kopirati
Drag cursor here to close