Ostali igraju besplatno?

Navijači Bayerna nazivaju Lewandowskog plaćenikom

Poznati sportski novinar Christian Falk navodi kako je doživio već na San Siru da su navijači Bayerna svog bivšeg napadača vrijeđali kao "plaćenika". Bili su to komentari za vrijeme utakmice Inter - Bayern.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2022. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skori povratak Roberta Lewandowskog na Allianz Arenu, gdje gostuje s Barcelonom u Ligu prvaka, već je podijelilo navijače njemačkog prvaka.

Nastup u njegovoj nekadašnjoj 'dnevnoj sobi' mogao bi biti otrovan za Lewandowskog, piše Bild.

Šef nogometne rubrike na Bildu, Christian Falk, redovito u podcastu "Bayern-Insider" govori svemu onome što se tiče bavarskog nogometnog velikana.

Falk navodi kako je doživio već na San Siru da su navijači Bayerna svog bivšeg napadača vrijeđali kao "plaćenika". Bili su to komentari za vrijeme utakmice Inter - Bayern.

U aktualnoj epizodi podcasta Thomas Müller prije utakmice u idući utorak apelira na navijače: "Lewy je napravio puno za klub", kaže Müller, znajući također kako će "navijači izraziti svoje emocije. Kao bivšem suigraču, uz sve velike titule, poželiš da mu dobrodošlica bude topla. No, vidjet ćemo u utorak...". 

Marcel Sabitzer i Leon Goretzka savjetuju braniče Bayerna da u izravnim duelima učine sve kako bi se zaustavio Lewandowski.

"Sretni smo što ćemo ga opet vidjeti, ali svoje golove u ovoj utakmici slobodno može zaboraviti", kazao je Goretzka.

Dvoboj će biti poseban i za trenera Juliana Nagelsmanna. Naime, šef struke Bayerna zagovarao je ljetos oproštaj Lewandowskog jer nije dovoljno sudjelovao u obranbenim zadatcima. To se odrazilo na "energiju" njegove momčadi na treninzima i u svlačionici. Sada Lewandowski može dokazati da su golovi ipak važniji od "energetske razine", prenosi Bljesak.info.

Kad se govori o Lewandowskom i Nagelsmannu, treba ipak kazati kako trener nije tražio odlazak poljskog navijača, ali ga je, za razliku od članova uprave Bayerna, posebno Salihnamidžića, otvoreno podržao. Na koncu je Poljak, nakon mnoštva peripetija, prešao u Barcelonu i zasad se čini da je napravio više nego sjajan izbor.

Kopirati
Drag cursor here to close