Nakon prekinute utakmice

Navijači Ajaxa pokušali napasti igrače

Revoltirani navijači su pokušavali ući na glavni ulaz. U jednom trenutku su uspjeli pojedinci ući unutra nakon čega je morala reagirati policija. Policija je morala očistiti i veliki plato stadiona, ispod jednog dijela tribine.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2023. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema kraju problemima Ajaxa. Nakon što su navijači prekinuli utakmicu, veliki derbi protiv Feyenoorda, krenuli su u obračun s igračima svog kluba. Novinari koji su također ostali unutar stadiona su slali poruke kako ne mogu napustiti isti, jer je sve blokirano. Ista stvar je bila i s igračima koji su ostali u svlačionicama.

Video: Neredi na i oko stadiona 

Razlog je više nego jasan. Revoltirani navijači su pokušavali ući na glavni ulaz. U jednom trenutku su uspjeli pojedinci ući unutra nakon čega je morala reagirati policija. Policija je morala očistiti i veliki plato stadiona, jednog dijela tribine na kojoj se okupio najveći broj navijača Ajaxa. Kada se situacija malo smirila pred novinarima se pojavio trener Ajaxa, Maurice Steijn:

"Imali smo plan da otpočetka utakmice napravimo pritisak. Mislim da smo dobro krenuli, ali prva lopta koju su nogometaši Feyenoorda šutnuli prema našoj mreži, završila je – unutra. Pokušali smo se brzo vratiti u utakmicu, ali smo radili mnogobrojne pogreške u fazi organizacije igre. Možda će vam zvučati ludo, ali ja sam i nakon 0-3 u svojim igračima vidio momčad, koja vjeruje u uspjeh i sposobna je napraviti preokret" uvjeravao je zbunjene nizozemske novinare trener Ajaxa.

Kopirati
Drag cursor here to close