Ajax u sve većim problemima

Navijači Ajaxa prekinuli veliki derbi protiv Feyenoorda

Do konačnog kraja utakmice došlo je u 55. minuti nakon što su opet u teren ubačene baklje, sudac je odmah pokazao da je ovo kraj.
Sport / Nogomet | 24. 09. 2023. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona za ekipu Ajaxa je počela katastrofalno. Ekipa je u krizi, špekulira se o sumnjivim transferima, navijači polako gube živce. Danas su upravo oni bili na sceni, jer su prekinuli veliki derbi prvenstva susret između Ajaxa i Feyenoorda.

Gosti su na poluvremenu imali veliku prednost. Santiago Gimenez je s dva gola već do 18. minute doveo goste u veliku prednost, a Igor Paixao u 37. povisio na 3:0. Domaćin je u prvom poluvremenu imao tek jedan udarac unutar okvira Feyenoordovog gola, a gosti su, od sedam udaraca ukupno, njih šest poslali prema mreži.

Tri lopte pronašle su put iza leđa Jaya Gortera. Već tada se dogodio prvi prekid zbog ubacivanja baklji u teren, a sudac Gozubuyuk poslao je igrače u svlačionicu. Taj je prekid trajao 10 minuta, a do konačnog kraja utakmice došlo je u 55. minuti nakon što su opet u teren ubačene baklje, sudac je odmah pokazao da je ovo kraj. O kakvoj je blamaži riječ najbolje pokazuje podatak da je Feyenoord prvi put u povijesti vodio 3:0 protiv Ajaxa u gostima.

Video: Navijači Ajaxa 

 

Kopirati
Drag cursor here to close