Ozljeda

Ivanušec propušta Ajax, pitanje je što će biti dalje

S obzirom na to kako je izgledala ozljeda, upitno je hoće li Ivanušec biti na raspolaganju Daliću za dva izuzetno važna susreta Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od detalja koji su obilježili utakmicu između Feyenoorda i Celtica je svakako ozljeda Luke Ivanušeca u samoj završnici dvoboja. Usporeni snimak je pokazao pod kakvim je opterečenjem bio gležanj hrvatskog reprezentativca. Iako u ovom trenutku nije poznato o koliko ozbiljnoj ozlijedi riječ, Luka će izbivati sa terena određeno vrijeme. Propušta derbi protiv Ajaxa, pitanje je kako će se stvari dalje razvijati.

"Ako tako napustiš teren, na nosilima, i ako ti gležanj toliko natekne, onda svi znamo da je mala vjerojatnost da će zaigrati u nedjelju. Ne mogu vam dati konačan odgovor, ali nakon četrdeset godina u nogometu, kad pogledate koliko je natekao taj gležanj, onda znate da neće zaigrati u nedjelju", rekao je kratko trener Feyenoorda, Arne Slot.

S obzirom na to kako je izgledala ozljeda, upitno je hoće li Ivanušec biti na raspolaganju Daliću za dva izuzetno važna susreta Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, 12. listopada protiv Turske u Osijeku te tri dana kasnije u gostima kontra Walesa.

Kopirati
Drag cursor here to close