Trenira odvojeno

Nastavljaju se problemi za Andreja Kramarića

Hrvatski je reprezentativac prošle godine ostao najduže u pogonu – do 17. prosinca i susreta za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2023. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrej Kramarić je na poštedi i radi individualno po skraćenom programu. Tako glasi šturo medijsko izvješće s priprema nogometaša Hoffenheima u Portugalu.

Hrvatski je reprezentativac prošle godine ostao najduže u pogonu – do 17. prosinca i susreta za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, prenose Sportske novosti

U Hoffenheimu su zabrinuto pratili tijek "malog finala" nakon što je njihov igrač s bolnim grčem na licu i suzama – zamijenjen. No, liječničke su pretrage pokazale da se radi samo o lakšoj ozljedi.

Međutim, na portugalskim se pripremama Kramarić već trećeg dana odvojio od ostatka skupine i radi zasebno. Ono što je isprva izgledalo kao kontrola opterećenja prometnulo se u posljedice infekcije gripom, koju je hrvatski reprezentativac zadobio nakon katarskog turnira.

S tri gola i tri asistencije u dosadašnjem tijeku natjecanja Bundeslige, Kramarić je učinkom drugi napadač Hoffenheima, iza Cristopha Baumgartnera.

Aktualne brojke nisu na razini prethodnih sezona 31-godišnjeg hrvatskog napadača, ali njegovo je trenutačno zdravstveno stanje upozorenje stožeru da ne brza s povratkom. Stoga je izvjesno da će Kramarić propustiti neke pripremne utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close