Novi ugovor u veljači

Real ima posebnu ulogu za Modrića?

Real Madrid sprema ga se platiti oko 100 milijuna eura Borussiji Dortmund, a kad Luka jednom okonča svoju veliku karijeru, Bellingham bi trebao preuzeti uzde.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u veljači bi trebao produljiti ugovor s Real Madridom na još godinu dana.

Financijski uvjeti bit će identični, trajanje godinu dana, a jedino što će se malo promijeniti, bit će Lukina uloga u momčadi. Naime, Real Madrid od njega dogodine očekuje da bude mentor svom nasljedniku Judeu Bellinghamu, prenosi Gol.hr

Pišemo malo jer tu ulogu već neko vrijeme obavlja kao senator u svlačionici Real Madrida i pojedini igrači ga ne doživljavaju isključivo kao mentora, nego kao i očinsku figuru, ali mlada engleska zvijezda dobit će ekskluzivno mentorstvo jer će ga najveći veznjak svih vremena pripremati za njegovu ulogu u momčadi jednom kad Luka objesi kopačke o klin.

Od Bellinghama se očekuju velike stvari, a crveni tepih rasprostrt će mu jedan od najvećih igrača Reala u novije doba. Njegova predanost klubu, odanost i strast koju osjeća za Real Madrid su ono što bi željeli da Luka usadi talentiranom veznjaku Borussije.

Real Madrid sprema ga se platiti oko 100 milijuna eura Borussiji Dortmund, a kad Luka jednom okonča svoju veliku karijeru, Bellingham bi trebao preuzeti uzde. Luka je svjestan koliko je sati i jasno mu je kako neće trajati zauvijek, a španjolski mediji tvrde kako mu ova uloga uopće neće teško pasti.

Siječanj će biti ključan mjesec u pregovorima s Bellinghamom, Dortmund traži 140 milijuna eura za engleskog reprezentativca, ali Realov prvi čovjek Florentino Perez uvjeren je u svoje pregovaračke sposobnosti i nada se kako će fiksan iznos odštete spustiti za barem 40 milijuna eura.

Kad obave taj posao, preselit će za stol s Lukom Modrićem u veljači i obnoviti njegov ugovor na još godinu dana po istim uvjetima…

Kopirati
Drag cursor here to close