U svom stilu

Guardiola: Ja sam genij

" Ja sam genij. Nakon Evertona su me pitali zašto nisam napravio nijednu promjenu do 81. minute. Razmislio sam o tome i protiv Chelsea sam napravio nekoliko promjena ", kaže Guardiola.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2023. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je u derbiju 19. kola Premiershipa svladao Chelsea rezultatom 1:0, a jedini pogodak zabio je Riyad Mahrez svega nekoliko minuta nakon što ga je Guardiola uveo u igru. Guardiola je bio zadovoljan nakon pobjede.

" Ja sam genij. Nakon Evertona su me pitali zašto nisam napravio nijednu promjenu do 81. minute. Razmislio sam o tome i protiv Chelsea sam napravio nekoliko promjena. Mogli smo izgubiti, ali sada imamo dobru situaciju i zaostajemo samo pet bodova. Imamo tri boda manje za koja igramo ", rekao je Guardiola pa dodao:

" Već u studenom su mnogi vjerovali da smo prvaci, a to tako ne ide u Premier ligi. Druge ekipe nemaju taj pritisak jer se u rujnu ne priča da će oni osvojiti ligu, nego da će City osvojiti. Nakon četiri osvojene lige u pet godina nije lako to napraviti još jednom. Zato sam jako zadovoljan dosadašnjim uspjesima. "

Manchester City se učvrstio na drugom mjestu s 39 bodova, a prvoplasirani Arsenal sada im bježi pet bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close