Champions League

Modrić najavio spektakl: "Prilika za peto finale Lige prvaka"

Nakon što su ovaj vikend potvrdili naslov prvaka Španjolske, igrači Reala sutra na svom Santiago Bernabeu love zaostatak od 3:4 iz prve polufinalne utakmice s Manchester Cityjem.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2022. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susret je najavio kapetan Vatrenih i veznjak Real Madrida, Luka Modrić:

"Sutra moramo pokazati da smo mi Real Madrid, najbolja momčad na svijetu. Ovaj me je klub naučio jednu stvar, a to je da nema predaje nikad. Možemo do preokreta sutra. Imamo fantastične igrače i mnogo kvalitete. Znamo što treba uraditi na terenu".

Govorio je Luka o podršci navijača i o prvom ogledu:

"Trebamo sutra ogromnu podršku navijača, oni imaju veliku ulogu u našem uspjehu od prve minute. Ova sezona još nije gotova za nas. Igrali smo loše prvu utakmicu, ali smo i dalje postigli tri gola. Sutra ćemo biti bolji. Moramo naporno raditi u obrani i u zadnjoj trećini".

Što se tiče njegove sezone iz snova, ali i iskustva iz prijašnjih sezona, nije siguran je li mu ovo najbolja ikad.

"Ne mogu ocijeniti samo sebe, ne znam je li ovo moja najbolja sezona ikad. Još ništa nije gotovo, sezona još traje, imamo još izazova i ne krijem se od njih već uživam u njima", kaže Luka, čije riječi prenosi portal HRT.

"Iskustvo mi puno pomaže u ovakvim utakmicama. Imam već četiri titule prvaka Europe, ali isto tako četiri godine nismo osvojili ništa u Europi. Neki od nas će sutra imati priliku doći do svog 5. finala Lige prvaka".

Iako je Modrić čak četiri puta dizao pehar Lige prvaka, a sad je u prilici da i peti put osvoji Ligu prvaka, smetaju ga prozivke rivala koji tvrdi da imaju jako puno sreće.

"Biti ovdje i osvojiti četiri puta Ligu prvaka, to više nije sreća. Nije fer. Nasmijava nas to, makar svi mogu reći što žele. Fokusirani smo na ostvarivanje cilja i ne marimo što će reći netko drugi".

Kopirati
Drag cursor here to close