Real proslavio 35. titulu prvaka

Modrić: Neka ovako bude i u srijedu

Sport / Nogomet | 01. 05. 2022. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Real Madrida su pobjedom nad Espanyolom 4:0 na Santiago Bernabeu i matematički osigurali novi naslov prvaka, a slavlje se nastavilo na ulicama španjolske prijestolnice. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić, koji je u subotu s Real Madridom osvojio španjolsko prvenstvo, rekao je da je presretan i da se nada novoj pobjedi u srijedu protiv Manchester Citija u Ligi prvaka.

Navijačku pjesmu " Kako te neću voljeti" na trgu Cibeles poveo je Luka Modrič, a s njim su zapjevali i brojni navijači. Uz fontanu gdje tradicionalno proslavljaju trofeje, igrači su zavezali klupsku zastavu oko vrata spomenika božice Cibeles.

"Prošlo je puno vremena od kada nismo bili kod Cibeles, od 2018. godine. Imali smo veliku želju ići i proslaviti s našim navijačima. Hvala im na ambijentu stvorenom danas i podršci tijekom čitave sezone. Trofej je također njihov.Ovo je nevjerojatno. Osvojiti prvenstvo je uvijek posebno, a pred našaom publikom na Santiago Bernabeu je još i ljepše. Presretan sam. Odigrali smo sjajnu utakmicu, a ozračje je bilo spektakularno. Nadam se da ćemo ovo ponoviti u srijedu.Posljednja dva prvenstva bili smo osvojili u posljednjem kolu, a ovo je prvi put da smo do naslova došli ovoliko unaprijed. To puno govori.Odigrali smo spektakularno prvenstvo. Do kraja ćemo uživati i proslaviti s našim navijačima," naglasio je Luka kojem je ovo treći naslov prvaka Španjolske, nakon 2017. i 2020. godine, Realov 35.

Kopirati
Drag cursor here to close