Još jednom oduševio

"Modrić je najveći konkurent Benzemi za Zlatnu loptu!"

Modrić je asistirao za golove Ferlandu Mendyju, Rodrygu i Viniciusu Junioru, a igru je napustio u 75. minuti. Imao je također ključno dodavanje Benzemi koji je asistirao Viniciusu za 5:0.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2022. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji ne prestaju pričati o Luki Modriću, koji je još jedanput sve oduševio s tri asistencije u prvom poluvremenu dvoboja Reala i Levantea u 36. kolu La lige.

Modrić je prvi put upisao tri dodavanja za Real, zadnji igrač "Kraljevskog kluba" kojemu je to uspjelo bio je James Rodriguez protiv Rayo Vallecana 2015. Posljednji kojem je to uspjelo u La Ligi općenito bio je Lionel Messi (2020.).

Kapetan Vatrenih asistirao je za golove Ferlandu Mendyju, Rodrygu i Viniciusu Junioru, a igru je napustio u 75. minuti. Imao je također ključno dodavanje Benzemi koji je asistirao Viniciusu za 5:0. SVI GOLOVI

"Glavni konkurenti Benzemi za Zlatnu loptu su suigrači Modrić i Vinicius, prestanite s pričama o Salahu i Maneu", poručio je jedan korisnik Twittera.

Naravno, mišljenja i stavovi s društvenih mreža neć nikome puno pomoći u formalnom smislu, ali u pravilu zrcale raspoloženje javnosti.

Fascinantno je i da 36-godišnji Modrić igra najbolju sezonu u dresu Reala po broju asistencija!

Kopirati
Drag cursor here to close