Već je bio dva puta u igri

Mladen Krstajić opet kandidat za izbornika BiH

Navijači i stručnjaci u Srbiji, Krstajiću su najviše zamjerali tada je trenerski početnik, da reprezentacija ne igra u skladu s kvalitetom igrača, da nema viziju, da “luta” sa sastavom, da izbjegava medije...
Sport / Nogomet | 22. 06. 2023. u 23:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ne prođe prvi put, proći će neki drugi. Samo je pitanje vremena kada. Nekome relativno brzo, nekom sporije. Iako je zvanično Hadžibegić još uvijek izbornik, mediji su ga proglasili bivšim čitajući između redova ono što je pričao ili pisao prvi čovjek saveza Vico Zeljković. Dan poslije se pojavila informacija kako budući izbornik dolazi iz inostranstva, ostalo da samo neko "progura" i njegovo ime.

Sada imamo sve, jer se u posljednjih nekoliko sati kao mogući nasljednik Hadžibegića spominje Mladen Krstajić. Trenutačni izbornik Bugarske. Krstajić je već određeno vrijeme u čekaonici jer je njegovo ime bilo u bubnju kandidata prije četiri godine kada je izabran Bajević, pa se kasnije spominjao kao njegov nasljednik ali nije prošao.

Krstajić je trenutačno izbornik Bugarske, tamo je na klupi od 21. srpnja prošle godine, a u karijeri je još vodio izraelski Maccabi Tel Aviv te srpskog prvoligaša TSC iz Bačke Topole. Ranije je u karijeri bio predsjednik Radnika iz Bijeljine te sportski direktor Partizana. Reprezentaciju Srbije je preuzeo prije početka SP Rusiji, ostao je 17 utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri remija i pet poraza.

Navijači i stručnjaci u Srbiji, Krstajiću su najviše zamjerali tada je trenerski početnik, da reprezentacija ne igra u skladu s kvalitetom igrača, da nema viziju, da “luta” sa sastavom, da izbjegava medije, da je sujetan i otpisuje svakog tko s njim nije na istim "talasnim dužinama". Tako je recimo u reprezentaciji Srbije oduzeo kapitensku vrpcu Banetu Ivanović koji kasnije više pozivao u reprezentaciju baš kao i Duška Tošića odnosno Luku Milivojevića.

Kada je preuzeo Bugarsku uspio je ostvariti tri vezana trijumfa, ali je ova selekcija sada u seriji od pet utakmica bez pobjede. U jednom trenutku, Mladen Krstajić je čak bio i kandidat za klupu Borca.

Kopirati
Drag cursor here to close